من دیش گردان دارم و از اکانت سه ساله شرکت gshare.ir استفاده می کنم با این اکانت در جهت های مختلف کلی کانال خوب و دیدنی رو باز دارم تونم با کیفیت بالا و بدون فریز
من دیش گردان دارم و از اکانت سه ساله شرکت gshare.ir استفاده می کنم با این اکانت در جهت های مختلف کلی کانال خوب و دیدنی رو باز دارم تونم با کیفیت بالا و بدون فریز
دلایل استقبال مردم از G-SHAREکیفیت بسیار مطلوب این اکانت که قادر هست بیش از 95 درصد کانالها در تمام جهات رو باز کنه چون این پروتوکل تنها و تنها و تنها پرتوکل قانونی دنیا است ومثل پروتوکول های سیسیکم و نیوکم …که پروتوکلهای دزدی در دنیا حساب میشوند چرا چون یک شخص با خرید یک کارت ان را شیر میکنه به میلونها نفر وهر روز تعداد کانالها از این پروتوکل ها کمتر و کمتر میشوند چون با کد گذاری های پیشترفته دیگه نمیتوان مقابله کرد ولی اکانتهای شرکت GSHARE.IR تنها اکانتی در دنیا هست که در هر فروش سود کمپانیهای بزرگ رو به صورت قانونی میدهد بخاطر این GSHARE.irاست که این اکانت را بهترین اکانت موجود در بازار کرده سرعت عالی و واستفاده حداکثر 10مگ اینترنت درماه بقیه اکانتها مثل cccam روزی 400 تا 600 مگ مصرف اینترنت دارند این نوع اکانتها احتیاج به سرعت بالا و پینگ مناسب دارند ولی GSHARE.ir سرعت اینترنت بالا نمیخواد و با سرعت یک کیلو بایت تعجب نکنید یک کیلو بایت هم کار میکنه یعنی با پایین ترینسرعت ممکن اینترنت به خوبی کارمیکنه حتی باgprs ایرانسل یا همراه اول یا حتی دایال اپ
بخاطر این هست که GSHARE.ir سریعترین اکانت موجود هستقیمت مناسب که میشه گفت پایین ترین قیمت اکانت هست چون الان بیکیفیت ترین اکانت ماهی 25الی10 هزار تومن هست که نصف GSHARE.ir هم کانال نمیتونند باز بکنند اگر بخواهید حساب کنید جیشیر ماهی 4الی6 هزار تومن برای خریدار اکانت هزینه بر میداره بخاطر این هست که GSHARE.irارزانترین اکانت موجود هست شرکتی بودن این اکانت یکی از مزیتهاش هست واین که مثل پروتوکلهای دیگه برای شخص نیست تا هر وقت مشکلی بود قطع بشه یا اینکه هر وقت فروشنده خواست اکانت روقطع کنه ودرنبودش اکانت قطع بشه یک روز باشه یک روز نباشه به خاطر اینه که مطمئن ترین اکانت موجود دردنیا هست ودر اخر پشتیانی عالی شرکت
GSHARE.IR
سلام من رسیور NEXT 10000 UHD 4K ULTRA HD دارم و از اکانت سه ساله شرکت Gshare.ir استفاده میکنم با این اکانت بهترین و برترین پکیج های دنیا مثل پکیج اسکای ایتالیا و پکیج دیجیترک و پکیج osn و کلی پکیج دیگه باز میشه قیمت اکانت خیلی مناسبه و سرعت خیلی بالایی داره که کانالها رو بدون فریز و قطعی پخش میکنه پشتیبانی اکانت خیلی عالیه و همیشه جوابگوی ما کاربران هستش تنها اکانتیه که میتونی بهش اعتماد کنی چونی هم قانونی هستش و هم شرکتی اکانت gshare.ir دیگه امتحان خودشو پس داده و من بهش اعتماد کامل دارم
اکانت gshare.ir دیگه نیاز به تعریف نداره و امتحان خودش رو پس داده من که خیلی ازش راضی هستم چون کانالهایی باز می کنه که روی هیچ اکانت دیگه ای باز نمیشن سرعت خیلی بالایی داره و بهترین پشتیبانی رو داره
تنها اکانت قانونی دنیا فقط اکانت جیشیر و با خیال راحت میتونی ازش خرید کنی من دیگه به این اکانت و پشتیبانیش اعتماد کامل دارم و این اکانت رو به همه دوستام معرفی کردم
پکیج های سفارشی خیلی زیادی با اکانت gshare.ir باز میشن سرعت خیلی بالایی داره و پشتیبانیش خیلی خوبه
پکیج بین اسپرت و پکیج اسکای ایتالیا رو با اکانت جیشیر باز دارم و سرعتش هم خیلی بالاست
اکانت جیشیر دارم و روی رسیور XDSR 420HD Avant فعالش کردم این اکانت خیلی عالیه و میتونه اکثر کانالهای کارتی رو با کیفیت و سرعت بسیار بالا باز کنه قیمت اکانت در مقایسه با اکانت های دیگه خیلی با صرفه تر هستش این اکانت تنها اکانتیه که پکیج های سفارشی زیادی مثل پکیج زیبای dish tv و پکیج ورزشی بین اسپرت و پکیج نوا و بسیاری از پکیج های دیگه رو باز می کنه تنها اکانتی هستش که به صورت قانونی و شرکتی کار میکنه و پشتیبانی بسیار عالی داره
شبکه خانه فیلم از فردا فقط از طریق فرکانس زیر در ماهواره هاتبرد قابل دریافت خواهد بود
مشخصات فرکانس جدید:
Hotbird 13E
10775
H
27500
علاقه مندي ها (Bookmarks)