به احتمال زیاد شرایطی در این برنامه ی آخری هست که یا باید با پنتویوم 3 یا پایین تر برنامه رو ریخت یا اگه کوچکترین اروری در ویندوزتون باشه برنامه روی دستگاه لود نمیشه مال من هم لود نمیشد پیه لش شدم بعد از پاک کردن فلش ارورو داد و اومد بیرون و حال دستگاه دو خط رو پنل شده و نرم افزار فلش هم گیر نمیارم . . .
البته اگر سری قدیمی تر باشه(77) که بشه دستگاه به دستگاه کرد درست میشه که حالا اگر دوستان دسترس داشته باشن امتحان کنن من که ندارمبه احتمال زیاد شرایطی در این برنامه ی آخری هست که یا باید با پنتویوم 3 یا پایین تر برنامه رو ریخت یا اگه کوچکترین اروری در ویندوزتون باشه برنامه روی دستگاه لود نمیشه مال من هم لود نمیشد پیه لش شدم بعد از پاک کردن فلش ارورو داد و اومد بیرون و حال دستگاه دو خط رو پنل شده و نرم افزار فلش هم گیر نمیارم . . .
از اين لودر استفاده كنيد مشكل همه دوستان حل ميشه
سلام چطور میشه کانال پی چی رو رو سریوس با این رسیور باز کرد؟
با سلام من که هر کاری کردم نتونستم ریسیور مدل fta 77 رو آپدیتش کنم با هر لودری بگید امتحان کردم ولی نشد زمانی که میخوام ریسیور رو آپدیت کنم اصلا نمیره برا آپدیت خواهشا یکی من رو راهنمایی کنه میخوام کدهی کنم برا باز کردن کانال 3 ایران ولی جایی برا کد دهی نداره فقط شنیدم باید آپدیتش کنیم که اونم نمیشه
سلام تطف کنید طرز وارد کردن کد دستی شبکه سه را در ریسیور ایکس کروزر fta 77 fd بما بگویید ناگفته نماند ک دکمه منو را زدم ولی کلمه تولز را مشاهده نکردم اگ احتیاج ب روشن کردن پچ است طرز انرا بیان کنید
درود
من نرم افزار ایکس کروزر 57 رو برای باز کردن شبکه 3 میخوام،فیلم اموزش وارد کردن کد بیس م دانلود کردم اما ریسیور من قسمت وارد کردن کدها رو نداره
اموزشها داخل سایت هست
انتخاب سریع یک انجمن
علاقه مندي ها (Bookmarks)