PHP Warning: Use of undefined constant onlinestatusphrase - assumed 'onlinestatusphrase' (this will throw an Error in a future version of PHP) in ..../includes/class_core.php(4684) : eval()'d code on line 78 اموزش باز کردن کانالهای کد شده با اینترنت سیم کارت و گوشی اندروید و اکانتgshare.ir در ست مکس
اموزش باز کردن کانالهای کد شده با اینترنت سیم کارت و گوشی اندروید و اکانتgshare.ir در ست مکس
فیلم اموزش باز کردن کانالهای کد شده با اینترنت سیم کارت و گوشی اندروید و اکانتgshare.ir درهمه رسیورها
اولین نکته نرم افزار اختصاصی راباید داخل گوشی اندرویدی خود نصب کنید
دومین نکته این اموزش فقط رو اکانتهای gshare.ir کار میکند چون فقط این اکانتهست که مصرف ماهانه 10 مگ اینترنت دارد ولی مابقی اکانتها مصرفی 3تا7گیگ مصرف دارند
سومین نکته به دلیل زیاد بودن رسیورها شما فقط لازم هست به گزینه wifi رسیور خود بروید تا وایفای را مشاهده کنید
فایل و اموزش تصویری در زیر اپلود شد
انجمن تعمیرکاران فیکس ست FIXSAT سایت تخصصی ماهواره ادرس یاب جدید با قابلیتهای رویایی
پاسخ : اموزش باز کردن کانالهای کد شده با اینترنت سیم کارت و گوشی اندروید و اکانتgshare.ir در ست مکس
اکانت سه ساله gshare.ir دارم این اکانت خیلی پر قدرت و پر سرعته کانالهای خیلی زیاد و خوبی رو باز می کنه که روی هیچ اکانت دیگه ای باز نمیشن قیمتش خیلی مناسبه و مصرف اینترنت خیلی کمی داره و بهترین پشتیبانی رو داره
پاسخ : اموزش باز کردن کانالهای کد شده با اینترنت سیم کارت و گوشی اندروید و اکانتgshare.ir در ست مکس
من از اکانت gshare.ir استفاده می کنم و خیلی ازش راضی هستم چون بهترین کانالها رو با این اکانت باز دارم سرعتش خیلی بالاست و بدون فریز و با کیفیت بالا کانالها رو باز می کنه و بین اسپرت و پکیج نوا رو هم باز می کنه
اکانت Gshare.ir و خیلی ازش راضی هستم
این اکانت خیلی قدرتمنده و بیشتر کانالهای کارتی رو با سرعت بالا و بدون فریز باز می کنه
قیمتش خیلی ارزونه و مصرف اینترنت خیلی کمی داره و بهترین پشتیبانی رو داره
علاقه مندي ها (Bookmarks)